Beleidskwessies analise rondom die implementering van burgerlike beskerming in die Wes-Kaap - Fouche, Hermanus Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Admin.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.