Bepaling van verenigbaarheid tussen bo- en onderstokke van Vitis met hulp van elektroforetiese tegnieke - Le Grange, E. W.(Edward William) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.