Beplanning en programmering van die prediking in liturgiese konteks in diens van 'n omvattende gemeentebouprogram - Fourie, Willem Abraham (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1994.