Demokratiese teoriee as kriteria vir die ontleding van alternatiewe plaaslike owerheidstelsels vir Suid-Afrika - Uys, Frederik Martin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.