Denke oor God en die enkeldimensionaliteit van die moderne werklikheidservaring met spesifieke verwysing na Dietrich Bonhoeffer en Rudolf Bultmann - Terblanche, Riaan Alfred (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.