Die aard en omvang van geintegreerde omgewingsbestuur binne die konteks van stads- en streekbeplanning - Goodwin, B. J.(Bartholomeus Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.