Die bekamping van binnekennistransaksies deur middel van artikel 440F van die Maatskappywet van 1973 - Lambrechts, Catharina Ghesa (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (LL.M.) -- Universiteit van Stellebnbosch, 1994.