Die belangrikheid van die massavrag skeepvaartbedryf in die Suid-Afrikaanse ekonomie - Heyns, Gert Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.