Die betekenis van die SSAIS-R profiele van 'n groep vyftienjarige leerlinge met spesifieke verwysing na skolastiese prestasie - Delport, Maria (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.