Die daarstel van veelparty politieke stelsels in Zambie en Kenia, met spesifieke verwysing na die bydraes van die M.M.D. en F.O.R.D onderskeidelik - Havenga, B. H.(Benjamin Herman) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.