Die Demonstrationes 16, 19 en 21 van Afraahates in die 4de eeuse Sassaniede milieu - Kruger, L. H.(Lisel Heleen),1970- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.