Die devolusie van gesag aan munisipale owerhede : 'n histories-filosofiese analise - Freysen, Charles Augus James Harris Seva (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (DPhil) -- Stellenbosch University, 1994.