Die doel en aard van liggaamlike opvoeding vanuit 'n christelike perspektief - Compion, Johannes C. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. in Menslike Bewegingskunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.