Die evaluering van skoolbiblioteekprogramme in twee sekondere skole in die Wes-Kaap - Carstens, Johanna Magdalena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.