Die funksie van die verbondsperspektief in die ontwikkeling van gesinsinteraksie en gesinsintimiteit : 'n sistemiese benadering - Viljoen, Hendrik Christoffel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.