Die gebruiksmoontlikhede van bedrywigheidsgebaseerde tegnieke met spesifieke verwysing na die Suid-Afrikaanse langtermynversekeringsbedryf - Von Wielligh, Simon Petrus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Rek.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.