Die gebruik van die Beery-ontwikkelingstoets en die Natekentoets as meetinstrumente van visueel-motoriese integrasie by 'n groep voorskoolse kinders - Vorster, Marie-Helene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (MA)--Stellenbosch University, 1994.