Die geestelike oorlogvoering-beweging : 'n teologies-kritiese evaluering - De Koning, Jacobus de Wit (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.