Die geskiedenis van die Nederduitse Gereformeerde Sendingkerk Stellenbosch-gemeente, 1904-1993 - Esterhuizen, Sean Alister (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.