Die implementering en bedryf van gerekenariseerde inligtingstelsels in die munisipale omgewing - Steyn, Marcel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.