Die inligtingsbehoeftes van die ekstensiewe veeboere van die Karoostreek met verwysing na die rol van die Grootfonteinse Diereproduksie-inligtingsbank - King, Lizette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.