Die inskakeling van die homoseksueel georienteerde persoon in die geloofsgemeenskap - Franken, C.(Chris) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.