Die invloed van aerobiese oefening op die liggaamsbeeld en selfbewustheid van damestudente - Van Vuuren, Erica (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.