Die invloed van die Hellenisme op die Judaisme : die hoepriester in die Seleukiede tyd (200-161 v.C.) : 'n gevalle studie - Heyneman, Dirk Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.