Die invloed van die vaderfiguur op die geloofsontwikkeling van die seun - Van Velden, Wouter de Wet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.