Die invloed van 'n geinduseerde kopertekort op die reproduksie van SA vleismerino-ooie - Du Plessis, Simon Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.