Die invloed van self-effektiwiteit op oefenvolharding - Steenkamp, Morne J.(Morne Johan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. in Menslike Bewegingskunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.