Die invloed van sosio-ekologiese veranderlikes op die aard en omvang van die probleemdierkwessie in Suid-Oos Kaapland - Bekker, S. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 1994.