Die kerk se bedieningstaak aan die verstandelik gestremde persoon - Janse van Vuuren, Rudolph Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.