Die kommunikatiewe evaluering van praat- en luistervaardighede in die aanleer van Xhosa tweedetaal - Engelbrecht, Liezel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Studieprojek (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.