Die molekulere analise van mutante cf-gene vir mutasie-identifikasie - Thiart, R.(Rochelle) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Geneeskundige Wetenskappe)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.