Die ontwikkeling en aanwending van 'n geografiese inligtingstelsel vir beplanning en bestuur deur plaaslike owerhede : die Munisipaliteit Stellensbosch - Kriel, Gezina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.