Die ontwikkeling en vestiging van 'n klein distribusie-onderneming - Knoetze, Christiaan Beyers (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.