Die ontwikkeling van 'n psigo-opleidingsprogram ter bevordering van bestuurders se interpersoonlike vaardighede - Cuyler, Christine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.