Die pastorale begeleiding van die terminale pasient in die aanvaardingsfase met besondere verwysing na die terapeutiese funksie van die konsep, 'opstandingsliggaam' - Kotze, W. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1994.