Die psigoterapeutiese gebruik van stories om eetgedrag by 'n groep 5-jariges te verander - Smit, Elaine Frances (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.