Die refleksie van die sosio-kulturele agtergrond van Paulus in sy interpretasie van die Ou Testament, getoets in 2 Kor. 3:7-18 - Van Wyk, Daniel Johannes Theron (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.