Die rol van die onderwysleierspan in die transformasie van die effektiewe na die didakties uitmuntende skool - Rossouw, H. C.(Hendrina Carolina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.