Die rol van die predikant in die toepassing van die kerklike tug : 'n voorlopige studie en ondersoek oor die rol wat die predikant speel en moet speel in die toepassing van die kerklike tug : ondersoek is gedoen aan die hand van die NG-gemeentes te Worcester - Badenhorst, Willem Thomas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.