Die rol van oopruimtes binne metropolitaanse verband : riglyne vir beplanning - Van den Berg, Jaques Vrey (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.