Die sending na die eilande van die Suider-Afrikaanse Ooskus met spesiale verwysing na die betrokkenheid van die Eilande Sending asook die Nederduitse Gereformeerde Kerk - Botha, Petrus Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.