Die senior assistent superintendent vir junior primere onderwys as onderrigleier - Du Toit, Anna Magrieta Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.