Die toepassingsmoontlikhede van organisasie ontwikkeling op 'n polisiestasie : 'n gevallestudie - Hansen, Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.