Die verband tussen geselekteerde persoonlikheidseienskappe, deelname aan en prestasiebereiking in verskillende tipes sportsoorte - Bisschoff, Fredrick A. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.)--Universiteit van Stellenbosch, 1994.