Die verband tussen prestasie op die Suid-Afrikaanse Wechsler Intelligensieskaal vir Volwassenes (SAWIV) en die 'Raven's Coloured Progressive Matrices' (CPM) by verstandelik gestremde pasiente - Maree, Ilse (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.