Die verwantskap tussen sekere aanlegte en persoonlikheidseienskappe en die realisme van beroepskeuse - Beneke, Jakobus Oosthuizen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Universiteit van Stellenbosch, 1994.