Direktiewe beginsels in die Indiese grondwet : 'n wegwyser vir die opneem van sosio-ekonomiese regte in 'n nuwe Suid-Afrikaanse grondwet - De Vos, Pierre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (LL. M.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.