Enkele lewensbeskoulike perspektiewe op demokratiese onderwys in Suid-Afrika : 'n studie in die filosofie van die opvoeding - Nortier, Wilhelm (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.