Epidermale weefsel in kultuur : oorlewing na allogene oorplanting op wonde en keratinosiet-neutrofielinteraksie soos verwag tydens brandwondgenesing - Van der Merwe, A. E (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.(Gen.Wetenskappe)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.