Evaluering van die effektiwiteit van die voorligtingsprogram vir standerd vier- en vyf- leerlinge soos geimplementeer in primere skole onder die beheer van die Kaaplandse Onderwysdepartement - Franck, Marius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.